Venekuljetus

Puoliperätrailerimme muunneltavat päälirakenteet mahdollistavat kaikentyyppisten venerunkojen kuljettamisen turvallisesti ja oikeaoppisesti tuettuna pl. monirunkoveneet.

Kuljetusta rajoittavat vain kuorman 3,50 m maksimi leveys sekä 4,3 tonnin veneen maksimi omapaino. Maksimi pituus vaihtelee venetyypistä ja veneen omamassasta sekä moottorin sijainnista riippuen samoin maksimipaino. Liukuvarunkoisilla veneillä maksimipaino usein jää 3,5 tonniin. Maksimipainoon vaikuttaa siis se, missä veneen painopiste tulee olemaan trailerille lastattuna.

Maksimipainoinen kölivene voi olla jopa 14 m pitkä, kun taas liukuvarunkoisen veneen maksimipituus vaihtelee moottorin sijainnista riippuen 8-9 m:iin ja uppoumarunkoisen veneen maksimipituuden ollessa noin 10 m. Nämä mitat ovat karkeita arvioita maksimipainoilla ja oman veneen sopivuus tarkentuu aina yhteyttä ottamalla.

Telakointipalvelu

Liukuvarunkoiset ja uppoumarunkoiset veneet kykenemme ottamaan kyytiin ilman nosturia luiskasta tai venepukeilta. Vastaavasti voimme laskea veneen pukeille tai suoraan luiskasta veteen.

Köliveneet, joiden syväys on suurempi kuin 1 metri, joudumme nostamaan paikallisten nostopalvelua tarjoavien yritysten tai yhteistyöverkoston avulla kyytiin.

Nelivetoista Ford -vetoautoa voi käyttää telakka-alueella myös traktorin asemesta. Tällöin tavallisen peräkoukun tilalle asennetaan ns. "Nato" -koukku, jolla voi vetää silmukalla varustettua rantatraileria telakka-alueella 8 tonnin painorajaan saakka.

Monipuoliset varastointi- ja huoltopalvelut ovat saatavilla yhteistyöverkostomme kautta.

Tavarankuljetus

Tarjoamme kuljetuspalvelua myös monenlaiseen muuhun kuljettamiseen. Kuvassa 4 tonnia puupellettiä 500 kg:n suursäkeissä. Trailerillamme voi kuljettaa myös helposti pitkää puutavaraa yms.

Fordin varustukseen kuuluu myös normaali 3,5 ton vetokoukku, jolloin on mahdollista vetää asiakkaan omaa traileria tai muuta perävaunua.

Lisäksi Fordin lavalta löytyy kaksi kauko-ohjattavaa WARN  -sähkövinssiä, joista toinen pienempi on siirreltävä ja suurempi kiinteästi lavalla. Pienemmän nostokyky on 3,6 tonnia ja suuremman 5,4 tonnia.


Vene + miehistönkuljetus

Vetoautomme Ford F-350 Crewcap soveltuu erinomaisesti myös henkilöiden kuljettamiseen. Platinum nahkapenkit tarjoilevat väljät tilat neljälle aikuiselle. Penkkien varusteluun kuuluu myös takana viilennys tai vaihtoehtoisesti lämmitys.

Otamme koko porukan ja veneen mukaan ja viemme vaikka Saimaalle lomailemaan. Haemme sitten loman jälkeen rentoutuneen venekunnan takaisin.

Kysy tästä palvelusta, sillä näitä kuljetuksia voidaan ketjuttaa jo sovittujen sekä alustavien varausten perusteella.

Henkilökuljetukset

Tämä palvelu on niille, jotka haluavat vähän näyttävämmin saapua paikalle tai tarvitsevat vähän suuremman lava-auton viemään vaikka sukset ja matkalaukut lentokentälle.

Autoon mahtuu väljästi neljä aikuista kuljettajan lisäksi. Lavalle voi ottaa 2000 kg:n kuorman.

Reiluun "country" -henkeen voimme tarjota Ford F-350 Crewcap Duallyn myös vaikka hääautoksi tai muihin erityistilaisuuksiin.

Kuljettajallamme on taksinkuljettajan ajolupa tähän tarkoitukseen muiden lupien lisäksi. 

Ympäristövastuu

Vetoautona nelivetoinen Ford F-350 takaa varman ja vakaan vedon. Fordin 6,7 litran V8 dieselmoottori ja moderni hiukkassuodatintekniikka läpäisevät sekä New Yorkin, että Kalifornian tiukat päästönormit.

Yrityksenä Masa Yacht Dockers on sitoutunut pienentämään osaltaan liikenteen päästöjä ja käytämme 100% jätteistä ja tähteistä valmistettua uusiutuvaa dieseliä aina mahdollisuuksien mukaan.

Olemmekin ympäristöystävällinen ja kustannustehokas valinta verrattuna täysikokoiseen puoliperävaunurekkaan. Vetoautomme liikennepäästöt vastaavat nykyaikaisen ison pakettiauton päästöjä. Käyttämällä kierrätysdieseliä CO2 päästöt vähenevät 90%.

Info@masayachtdockers.com
+358 40 7727114

Copyright (c)2019, All Rights Reserved.
Arriva Bene Oy
LY 2819864-5