Klassinen puoliliukuva keskimoottorilla

Puurunkoiset veneet tuemme aina myös kölistä kuljetuksen ajaksi ilmatäytteisen rullaston lisäksi. Keskimoottoriset veneet voivat painopisteensä johdosta olla hieman pidempiä kuin takapainoiset perämoottoriveneet.

Liukuvarunkoinen perävetolaitteella

Korkea rullastorakenne mahdollistaa veneen vetämisen trailerilla riittävän eteen. Tällä saavutetaan painopisteen kannalta optimaaliseen ja turvalliseen sijainti trimmitasot huomioiden.

Liukuva ulkolaita-perämoottorilla

Ulkolaitaperämoottorilla tai perävetolaitteella varustetut veneet voivat takapainoisuutensa johdosta olla maksimissaan noin 9 metriä pitkiä, jos samalla ovat maksimipainoisia. Maksimi veneen omamassa liukuvarunkoisissa on 4.0 tonnia. Painon pienentyessä voi veneen pituuskin kasvaa.

Venerullasto

Liukuvarunkoiset veneet lastataan pääsäätöisesti köliä kelluttavan ilmatäytteisen rullaston varaan. Näin veneen pohjaan ei kohdistu pistemäisiä gelcoatia rasittavia voimia. Vene tuetaan kuitenkin sivuiltaan, jotta veneen tahaton heiluminen estetään. Ilmatäytteinen rullasto mahdollistaa myös voimakkaasti porrastettujen (kuten Axopar Boats) venepohjien turvallisen lastaamisen.

Info@masayachtdockers.com 
+358 40 7727114

Copyright (c)2019, All Rights Reserved.
Arriva Bene Oy
LY 2819864-5